Północ - Południe

Północ - Południe

Postprzez dziusek » 2008-03-31, 11:33

Tak mi przyszło coś do głowy. Może zrobimy taką imprezę Północ-Południe?

Moja propozycja:

czas:24 h
miejsce: okolice łodzi (może tam gdzie był SIV?)
scenariusz: razem byśmy stworzyli.

jeżeli będziecie zainteresowani, ja wysonduję czy u nas czy są chętni. Podejrzewam że nie będzie z tym problemu.

kontakt do mnie:
gg: 587862
tel: 606168063
dzius.piotr@gmail.com
dziusek

Postprzez [SC] Shark » 2008-03-31, 11:37

No ja juz o tym myślałem, więc co za tym idzie w pełni popieram pomysł...
To mogłby być największy scenariusz w Polsce..
Myślę, że trzeba trochę poczeakać, ąż Armia Południe urośnie w siłę i będzie miała wielu członków. Co do organizacji to razem na pewno by się nam wszystko udało..
[SC] Shark

Postprzez dziusek » 2008-03-31, 11:43

temat jest wart pociągnięcia, czekam tylko na wiadomość od Was i można zaczynać.
dziusek

Postprzez [SC] Shark » 2008-03-31, 11:47

No ja mogę się wypowiedziec tylko za siebie i kilku z Shadows Corps, reszta ekip musi się sama wypowiedzieć. mam nadzieję, że wszystkim przypadnie do gustu ten pomysł..
Mam też nadzieję, żę znajdą się osoby które będą chciały/mogły pomóc w przygotowaniach..
[SC] Shark

Postprzez dziusek » 2008-03-31, 11:50

wiadomo że musicie to uzgodnić między sobą, tak samo jak AP musi również się dogadać. myślę ze taka impreza mogła by być bardzo ciekawa.
dziusek

Postprzez Rozan » 2008-03-31, 17:07

No pomysł wręcz idealny.. poczekamy aż Armia Południe zacznie funkcjonowac pełną parą i jak co to się odezwiemy dziusek.. potrzebujemy jeszcze trochę czasu ale wszystko jest na dobrej drodze
Ostatnio edytowano 1970-01-01, 01:00 przez Rozan, łącznie edytowano 1 raz
Rozan

Postprzez [JH] Martin » 2008-03-31, 19:18

dziusek napisał(a):miejsce: okolice łodzi (może tam gdzie był SIV?)

Dziusek, Slatus IV nie odbywał się w okolicach łodzi :-))) Trochę bliżej Kielc, a właściwie Skarżyska Kamiennej :-)))

A sam pomysł jest OK, tylko, że w tym roku będzie problem z wolnym terminem - dużo imprez się nazbierało...
[JH] Martin

Postprzez dziusek » 2008-04-01, 18:23

Martin za dużo piwa :) rzeczywiście masz rację :)
dziusek

Postprzez Rexerus » 2008-04-03, 15:36

W pełni popieram pomysł. A może oprócz gry na jakimś Saltusie (sierpień albo ten za rok) uda się podzielić strony na A. Południe vs. A. Północ?
Rexerus

Postprzez Dziki » 2008-05-05, 22:01

Witka chopy.Proponuję zacząć przygotowania do takiej konfrontacji za rok w połowie wakacji.Ilu może się stawić uczestników?500?1000?2000?Może czas na zapodanie topica na PSI celem sporządzenia ankiety,ilu chętnych graczy z całej Polski na taką imprezę wyrazi gotowość?A miejsce?Geograficzny środek Polski:)

Pozdro4all
Gdy mężczyÂźnie Âźle-szuka żony
Gdy mężczyÂźnie dobrze-żona szuka jego...
Dziki

Powrót do SPRAWY ORGANIZACYJNE