Ciesze sie Panowie ze jednak udalo sie wam zorganizowac na 21, smialo mozecie ugadaywac sie z PMK czy Przemem bo byli juz u nas a Przemo w sumie chyba 3 razy i wie jak dojechac.
12 miejsc dla najemnikow to MAX tak ze dziekuje wszystkim i do zobaczenia
Ej chłopaki nie dałoby się wcisnąć gdzieś jeszcze jednej osoby ?
Kumplowi bardzo zależy a do dziś nie był pewny na 100% czy pojedzie. Tak wie jak mówię kumplowi bardzo zależy i bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie tego postu :)
W sumie (nie bede mowil za organizatorow) ale z naszej strony sadze ze
z tej 12 na pewno ktos nie przyjedzie.. jeden chlop wecej bedzie gwarancja ze 12 rzeczywiscie dotrze...
xD No cóż byłoby fajnie (eee... fajnie gdyby było miejsce, nie to że ktoś ma nie przyjść :P), bo kumplowi zależy, jednak czekam na zdanie organizatorów bo to jednak od nich zależy :)
Nie no luz bierz kolege :) jak mu jeszcze zalezy bardzo to no grzech zabronić , tylko zeby nie bylo ze jeszcze ktos a pozniej jeszcze ktos :) tak ze definitywnie juz BRAK MIEJSC i jest to nieodwołalne, a druga sprawa jesli chodzi o osoby wlasnie nie wiem trzecie to pelna odpowiedzialnosc bierze na barki Przemo za nie tak zeby wiedzial o tym ehhe bo moze nie wie jeszcze :)
Wlasnie odwolali mi niedziele w pracy ale widze ze miejsca zajete.
Mimo to jakby ktos polegl po drodze albo potrzebny bylby ktos do ruskich czy innej bandy gromu to wal jak w dym do mnie płakol.