dejv_ napisał(a):...Podziałów jest zbyt wiele ale wizja treningu na samych Ramach z pominięciem Magfed :D grzech.
nie do końca , ale też ja nie precyzyjne się wyraziłem . chciałbym zrobić trening na RAMach ( tylko) bo to zupełnie inna specyfika i strzelanie - łuski , zasięg ,celność , manual .
To jest tak jak trening z bronią krótką - wiadomo że będą tylko ci ci ją mają - tu jakoś nie bylo problemów że jak mam tylko długą i jest to dyskryminacja .
Ja oczywiście nigdy nie będę nikogo zmuszał do kupna RAMa ( namawiał owszem ). wiem jakie są to koszty , teraz trafia się okazja kupić bardzo tanio to i stąd ten temat . Wiem że mimo to dodatkowy wydatek kilku stówek też się nikomu nie uśmiecha .
Ja mówię jednak o treningu - nie cyklu treningów , dla chętnych w wolnym czasie . A czy jak jest organizowany wypad w góry to też ktoś się pluje że to dyskryminacja bo ja np. nie mam odpowiednich butów ?? . To panowie tylko alternatywa . Ja jestem ogromnie zadowolony że S3 a więc i LOK ma tyle magfedów , jesteśmy chyba najlepiej wyposarzoną grupą w PL w ten sprzęt , super , teraz będziemy ciągnąć ten temat by zarazić jak największą grupę ludzi . RAM to tylko dodatek inna alternatywa .
Można zrobić wspólne treningi RAM i magfed , można i z asg ( choć nie widzę sensu ) bo patrząc w ten sposób to dopuśćmy do treningów i wiarówki ( ja chętnie pobiegam z berettą storm) .
Niestety w tym hobby jeden rodzaj klamek nie wystarczy . Jest nas trochę i u nas "króluje" PB ja sam osobiście nie lubię asg choć mam najwięcej tych klamotów na metr kwadratowy w mojej piwnicy . Jednak rozum podpowiada mi że asg to przyszłość , sercem jednak jestem przy magfedach ale duszą przy replikach RAM i do tego będę namawiał , polecał . Może jednak kiedyś spełni się moja wizja i zrobimy piękną grę z wykorzystaniem RAMów , pojazdów, Miasta , lub starej kopalni .
Panowie pomażyć można .