Dziękuję wszystkim za grę jak dla mnie było super bawilłem się fajne . Grupa "Ranges" i grupa "Delta" wykonały część ustalonych wcześniej zadań , dotarli do punktów które miały obsadzić i rozpoczać obserwację i w dogodnym czasie zlikwidowanie braci Sanchez . Niestety częściowe zdemaskowanie się oraz zlikwidowanie jednej kwoki ( ochrony braci Sanchez ) przyspieszyło cały cykl wydarzeń i dwie grupy "Delta" nie zdąrzyły zająć stanowisk obserwacyjnych - jajka ( bracia ) uciekły z kurnika . Niestety biały wywiad zawiódł . Według wywiadu Bracia mieli udać się w na lotnisko i opuścić teren , według wywiadu braci miały ochraniać kilku niezbyt bitnych wojaków okazało się że byli chronieni przez liczną dobrze wyszkolona grupę najemników którzy ewakuowali braci w nie do końca ustalonym kierunku . w czasie poszukiwań i potem w trakcie przeszukiwania wioski dosło do wymiany ognia między jednym z "Delty" i dwoma snajperami "Rangersów" . W czasie II światowej zdarzały się przypadki że oddziały niby przez przypadek zabijały swoich dowódców sadystów
co daje mi sporo do myślenia
.
a tak mniej obrazowo :
zmiana decyzji dotycząca oddalenia się grupy uciekających która nie miała zamiaru udać się na lotnisko ( wypadkowa całego ciągu zdarzeń po ujawnieniu się części grupy Rangers) zmieniła grę w poszukiwanie uciekinierów po całym lesie i to chyba nie do końca przypadło wszystkim do gustu - realia gry zmieniły się ( jak to w życiu bywa ) i to jest chyba jedyny minus dzisiejszej gry .