przez Feldgrau » 2011-11-25, 11:15
Panowie Kosi z Zomo-team zamieścił na tamtejszym forum pewien komunikat , wklejam go do nas i własnie do tego watku ponieważ obserwuja go osoby zainteresowane grą a więc te z którymi mozna się szybko zobaczyc :
Szlachetna Paczka
Czesc, przekazuje informacje na temat zbiorki charytatywnej pod tytulem Szlachetna Paczka ( mozliwe ze ktos z was sie juz z tym spotkal )
"
Jest to akcja charytatywna polegająca na uzbieraniu i przekazaniu potrzebującym Rodzinom darów rzeczowych, z głównym naciskiem na wsparcie dzieci.
W tym roku będziemy pomagać dwóm rodzinom i już teraz zapraszamy Was do udziału w akcji (poniżej w załącznikach znajdziecie potrzeby rodzin),
- zbieramy również kasę, za którą zakupimy pozostałe potrzebne rzeczy. Oto numer rachunku 85 1050 1243 1000 0090 4212 8521"
Zbiorke organizujemy w mojej robocie, ale to nie problem zebysmy sie jako druzyna dolaczyli do sprawy. Kazdy moze dorzucic do koszyka w sklepie jeden worek platkow sniadaniowych czy plyn do mycia. Mysle ze smialo moznaby takie rzeczy chwilowo zostawiac u Dzikiego w Primo, a ja dalej przekazywalbym to do naszego magazynu w Firmie.
Rok temu udalo nam sie zebrac okolo 25 wielkich kartonow rzeczy, od gitary, przez jedzenia, po ubrania. Jezeli ktos jest chetny wesprzec akcje, zapraszam serdecznie. Mozemy porozmawiac na temat tego co jeszcze warto zalatwic dla obu rodzin. W zalaczniku postaram sie umiescic opisy potrzebujacych.
Pozdrower
Kosi
jak bedę wiedział jak to wkleję tu załaczniki z potrzebnymi rzeczami - jeśli ktoś chciałby pomoc to proszę na najbliższą grę o przywiezienie ze sobą tych rzeczy ja przekarzę je Kosiemu
- Załączniki
-
- rodzina2.pdf
- (256.49 KiB) Pobrane 562 razy
-
- 1rodzina.pdf
- (467.41 KiB) Pobrane 670 razy
" Zabij ich wszystkich a Bóg weźmie do siebie niewinnych "