hmmm
termin 27 jest raczej nie do ruszenia bo ja sam osobiście ani wcześniej ani póÂźniej nie dam rady...
aaa i jeszcze chyba nie wszyscy grają w finale?
ALE W OSTATNIEJ 4 EDYCJI REGIONALNEJ (która powinna rozstrzygnąć zwycięzców ) to wszystkie chyba 12 drużyn - sami wystawiamy od 23 sierpnia prawdopodobnie dwa składy .
Tak jak pisałem jestem bardzo zainteresowany tym scenariuszem ale możne się okazać ze ... a szkoda .
Ciekawe kto sobie przypisał wymyślenie zawodów regionalnych w TDL'u na PSI napewno jakiś zakompleksiony admin ;-] lub inny długoletni szpec paintballowy ;-].
Dostalem info ze kilka osob ma problem z sobota (PRACA) w zwiazku z tym musimy, ustalic date na 27.09. Nie mam innego terminu. Jesli komus nie pasuje, jest mi bardzo przykro ale nie damy rady tego zrobic w inna niedziele. Na pocieszenie pozestaje fakt ze za rok we wrzesniu bedzie lepsza i wieksza iprezka z cyklu Obrona Wizny...
Poszukiwana kamera najlepiej fullhd na nasza imprezke. Kamermana mam ale on swojej profesjonalnej kamerki nie wezmie wiec szukamy jako takiej zeby ja mozna bylo zabrac do akcji...
Ja nie jestem 100% uczestnikiem, bowiem mam wyjazd do włoch pod koniec września (nie wiem kiedy dokładnie) i wesele (nie pamiętam daty).
Tak więc mnie proszę póki co nie uwzględniac.
p.s. Na stronce jest błąd w 2 linijce. Pisze "maiły", a jak mniemam ma byc "miały"