Majster JH napisał(a):Ciekawe - fajnie chłopaki grają , to w koncu AP tam jedzie czy tylko ......
Shadows Corps?
Moim zdaniem powinna jechać reprezentacja AP, tylko jak tu wybrać, skoro miejsc na zaproszeniu jest TYLKO 5 (słownie 5) ???
Chłopaki zza miedzy zapraszają na początek tylko 5 osób, jak się sprawdzi - będzie więcej.
Kolego Majster, jesteście chętni - dopiszcie się do listy.
Ja się osobiście nie piszę na pierwszy wyjazd. Na następne (jeśli będą) i owszem.
A miejsc właściwie jest 4:).
Bo jak mi ktoś spróbuje zakwestionować miejsce przynależne Sharkowi za włożony wkład -to jak ktoś chce - na ubitym śniegu, ziemi, na kopie, miecze, topory, kolby czy co tam jeszcze w arsenale jest dostępne :) :) :).
A tak na poważnie, niech chłopaki jadą pierwszy raz obadać co i jak, przetrą szlak,przyjadą, zdadzą relację jak to u nich w rzeczywistości wygląda i współpraca z kolegami zza granicy się rozwinie lub nie.
Dostaliśmy zaproszenie wywalczone przez Sharka dla Armii Południe, więc wszystkie drużyny/teamy zrzeszone w ramach AP będą mogły korzystać z zaproszeń kolegów zza miedzy.
Przy czym zaznaczam, porównując zasady stosowane przez nich, są one lekko licząc kilka razy bardziej radykalne w stosunku do tego co próbuje robić SC, w odróżnieniu od tego co próbuje robić SC w porównaniu do "koszernego" paintballa (nie wiem czy udało mi się zrozumiale napisać o co mi chodzi).