Jednak jak pisałeś temat rozwojowy więc wyklaruje się coś ciekawego .
Ach i żeby nie było że czepiam się pomysłu Camest bo gdzieś tam nie ma emotikonki - ja jestem bardzo za bo pomysł jest świetny
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ac3 napisał(a):Kafeterie taką byś chciał zrobić? Serio?![]()
Według mnie Jubszy ma ciekawszy pomysł ,bierzesz co masz lub uważasz że potrzebujesz. Tu wyjdzie zgranie ekip i dzięki temu gra się rozpocznie jeszcze przed weekendemTo tylko max dwa dni ,da się wyżyć tylko z polarem. Jeśli jednak nie to azymut na samochód i ogrzewanie na full i ciepła puszka.
Butle Hp można wypożyczyć. Co do oznaczeń taśmą ,zgadzam się - psują klimat.
A co do dostarczania różnych rzeczy to poświęcisz ludzi i sprzęt żeby robić za kurierów i musieliby być neutralni żeby wszyscy mogli skorzystać ,jeśli dobrze rozumiem.
Młody napisał(a):Możliwe, że wyklaruje się schemat: zachęcamy 'nowych' do zagrania w MOG, kto się wkręci, przechodzi na UNIT. Takie moje luźne/osobiste dywagacje w tym temacie i pomysły na przyszłość. Jak markery idą w tę stronę, w która idą, to nie zdziwię się jak (zapewniając odpowiedni poziom UNIT) zaczniemy przyciągać ludzi z ASG.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości