przez Przemo » 2008-06-05, 21:10
Witam , jeśli chodzi o moją X7 to kupowałem ją w wersji basic u chłopaków z PaintballArsenal . Nie miałem z nią większych problemów poza rachet`em ale to standard w cyklonie. Najlepiej od razu zrobić upgrade ma się dożywotnią gwarancję i święty spokój. Pózniej dokupiłem aluminiową powertube , lufke Hammerheada i e-gripa . Na chwilę obecną nie mam problemów ze sprzętem dobrym sprawdzianem dla niego był Saltus który przywitał nas niezła nawałnicą lało naprawdę ostro. Dużo elektryków nie dało rady chłopaki pozniej w obozie cudowali żeby je jakoś wysuszyć
. Z X7 nie było problemów zresztą chyba nikt nie miał od nas kłopotów ze sprzętem mimo ze dużo osób miało egripy i inne cuda
.
Generalnie kupując X7 od razu warto dokupić powertube i racheta.Z mojej strony polecam PA wszystko od chłopaków brałem łącznie z modem (UMP) i nie mogę złego słowa powiedzieć o nich.
Saltus III,IV,V,VII; Unit 03,04,07; Igła: I; Blackops II,IV; Ramsar I,III; Bravo Two Zero; Wilczy Szlak; KASKADA; RedFall 2013; SALAMANDRA; GreenCoat II; AEGIS 2015