czy ma ktos moze na kompie odlgos lecacego helikoptera ......fajnie by bylo gdyby woz robiacy za helikopter emitowa dziwk jak helikopter......niemoge nigdzie znaleÂźc na necie nic fajnego....jak ktos ma cos na kompie lub znalazl cos za friko w necie to prosze o info.
dzieki feldgrau sprobuje zgrac zeby bylo klimatycznie:), co do dojazdu to musisz sie kierowac na Pyrzowice lotnisko....wlasciwie to prowadzi jedna droga i tuz przed lotniskiem jest stacja paliw BP tam z reguly sie spotykamy wydaje mi sie ze od ciebie (jaworzno) to chyba najwygodniej droga E75 (manifestu lipcowego) pozniej na S1 i prosto ladujesz na bp ale konkretnych namiarów nie umiem ci podac......takie male fopa z mojej strony:)
mapka dojazdu dla strony wietnamskiej mysle ze tam tez spokojnie mozna bedzie autka gdzies zaparkowac . Najprosciej jest skrecic za stacja BP i jechac prosto do skladnicy złomu.
mam pytanie odnośnie używania latarek, czołówek, światła chem., są jakieś ograniczenia, np. kątowa latarka ze słabiutką żarówką czy do wyboru do koloru?
no wypada miec czerwone swiatlo, (moze tez byc zielone) jak bedzies zbiegal z bialym to cie bedzie widac z kilometra.. a to czy to bedzie katowa latarka, na helmie czy latarnia to juz nie ma znaczenia...