NOWY? przedstaw się...

Postprzez Kangoor » 2008-05-20, 11:00

Witam.
Kolega z Teamu - Płakol napisał nasza krótką historie więc nie będe powtarzał tego samego. Zaczęliśmy na początku tego roku na starych terenach wojskowych (jak na razie illegally:) ). O forum dowiedziałem się od Przema podczas przypadkowego spotkania w Kansusie. Nikt od nas tego raczej nie napisał a widze że tutaj ludzie lubuja się w różnych zabawkach militarnych. Nas interesuje tylko Paint - scenariusze, militaria. Nie bawimy się w speedballa ani w ASG. Mój sprzęcik BT4 ERC.
Kangoor

Postprzez Weber » 2008-05-23, 13:09

Witam.
W paintball gram od początku roku 2007. Jestem co prawda z Mazowsza, ale podobnie jak na Armii Północ, tak i u Was postanowiłem się zarejestrować i mam nadzieję, że nie jest to problemem. O forum dowiedziałem się z innego forum traktującego o paintballu leśnym (NFPL.pl).

Pozdrawiam ;)
Weber

Postprzez Szymon » 2008-05-23, 18:10

Outsiders Team rowniez wita Zjednoczona Armie Poludnie!
Szymon

Postprzez Przemo » 2008-05-23, 19:19

witam OUTSIDERS TEAM pozdrowienia dla Oliego . Wojowaliśmy razem na Saltusie :-)
Saltus III,IV,V,VII; Unit 03,04,07; Igła: I; Blackops II,IV; Ramsar I,III; Bravo Two Zero; Wilczy Szlak; KASKADA; RedFall 2013; SALAMANDRA; GreenCoat II; AEGIS 2015
Przemo
moderator

Postprzez reset » 2008-05-25, 13:34

witam. Trafilem do was z PSI. Z PB mialem do czynienia tylko raz, na polu komercyjnym, ale odrazu poczulem ze to jest to, i przymierzam sie do zakupu swojego sprzetu. Nie mniej jednak chce sie dowiedziec jeszcze co i jak czesto sie dzieje w moich okolicach... :)

Pozdrawiam
reset

Postprzez [SC] Shark » 2008-05-25, 15:45

Witam Pana, jako, że jesteś z Tychów to w Twoich okolicach są gry co niedzielę..
[SC] Shark

Postprzez kafa » 2008-05-31, 15:54

Witam
jestem Robert pseudo kafa, z Katowic a dokładniej z Giszowca , od miesiąca własny sprzęt ION XE, 18 maja miałem przyjemność malować na fakro z ZOMO Team.

ps.
nie wiem czy to dobre miejsce ale mam pytanko (trochę póÂźno :[ jutro organizowany jest turniej w Lędzinach, a ja jestem wpisany do rezerwowej (ZT) DELTA i może ma ktoś wolne miejsce, chętnie bym się zabrał proszę o info najlepiej na telefon 506 049 765
dzięki i do zobaczenia mam nadzieję jutro;)
kafa

Postprzez kender » 2008-06-02, 17:46

Witam, Nowy Sącz sie kłania grupa Mordercze Ryjówki może ktoś jeszcze pamięta, a tak to od dłuższego czasu tłuczemy się po lesie i nie tylko. Jeżeli jest ktoś z nowego sącza kto chce zagrać w paintball to zapraszamy, kontakt na mojej stronie www.e-paintball.eu (prowadzę też komercję ale co tydzień gramy rekreacyjnie i nie ma to nic wspólnego z zarabianiem :) )

Kender :evil2:
kender

Postprzez Wilczasty » 2008-06-03, 10:24

Witam serdecznie.

Darek sie klania z Sosnowca - wiekszosc czasu z markerem spedzam z ZOMO Team.

Pozdrawiam
Wilczasty

Witam

Postprzez JJ85 » 2008-06-03, 11:35

Witam mam na imie Kuba jestem z Bielska z paintballem mam do czynienia od przeszlo miesiaca :) pozdrawiam cala ekipe
JJ85

Postprzez bolian » 2008-06-03, 12:12

witam...
marcin z krakowa...
jestem z 5 osobowego składu (w tym 1 kobieta)
3 bt4 i 2 ion-y
gramy narazie sami ale zamierzamy niedługo zaczać sparować z innymi grupami:)
pozdro i do zobaczenia w lesie:)
bolian

Re: Witam

Postprzez Gutek » 2008-06-03, 13:37

Witam jestem Gutek, mieszkam w okolicy Bielska, gralem wczesniej w painta , ale teraz mam zamiar troche bardziej na "powaznie" za to wziasc :mrgreen: Pozdrawiam Wszystkich uzytkownikow forum
Gutek

Postprzez [JH] Martin » 2008-06-03, 14:06

JJ85 & Gutek, jako, że jesteście z Bielska, czyli wręcz po sąsiedzku, zapraszamy na gierki do Jarheadów i na nasze forum: http://forum.jarheads.pl/index.php

Najbliższa duża gra już w tą niedzielę w Miedzyrzeczu Górnym.
[JH] Martin

Postprzez Gutek » 2008-06-03, 14:40

a dziekuje dziekuje, narazie musimy troche potrenowac w Wilkowickich lasach zeby niezostac zmiazdzeni na samym poczatku :mrgreen:
Gutek

Postprzez JJ85 » 2008-06-03, 15:04

Dobrze gada polac mu :) jak juz nieco nabierzemy umiejetnosci to napewno sie do was zglosimy :-D
JJ85

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Czytaj to...