Lloyd napisał(a):Tippman.... ile w magazynku się mieści kulek ? Jakie zasilanie tego.... ale jest fajna mała do cqb
Mag 1 jest 7 kul - zwykłe i 12 - na zwykłe i FS,
dlatego chce kupić jeszcze 2 na 7 i 2 na 12
zasilanie z naboju mieszczącego się w obudowie co2, oraz wyjście na mambę pod kolbą, także super bo można używać go w zależności od warunków atmosferycznych.
Właśnie o to chodziło, żeby było niewielkie, zgrabne, lekkie, kompaktowe, i mieściło 4 osoby+bagaże, i mało paliło.
Przyznam się szczerze, że z FS jeszcze nie strzelałem, ale nie mogę się doczekać, cena kul mi się nie podoba :(
Jeśli chodzi o CQB
to powiedzcie, czemu u nas nie buduje się takich miasteczek CQB Tactical Paintball https://www.youtube.com/results?search_query=cqb+tactical+paintball
może wystarczojąco dużo gruzu stoi po ugorach.
Ale jak zobaczyłem pierwszy filmik sprzed kilku lat to od razu pomyślałem o CS 1.6 np 'eldorado'
Chodzi mi o to, że - może gdyby ludzie wiedzieli, że istnieje taki "bezpieczny" obiekt/y,
więcej 'ludziów' interesowałoby się tym, a tak gra może i bardziej odwzorowuje realia walki ale jest to pozornie bezpieczne z punktu widzenia osoby uczestniczącej, na zasadzie do momentu, aż się komuś kuku nie zrobi, a jak już to sam sobie jesteś winien.
Tak, czy inaczej parę lat temu był większy boom u nas na painta, w takich krajach jak francja, usa, są zawody Milsim,
u nas w pewnym sensie też, tylko mnie to jest propagowane no i po cenach sprzętu też to widać.
Gdyby, było większe zainteresowanie, byłoby więcej sklepów, mniejsze ceny, więcej sprzętu, tańsze kulki FS :)
Nie wiem, czy ktoś mnie rozumie. Ale nie ważne.