Feldgrau, Jubszy,
jeżeli w grze mają być pojazdy to chyba niezbędne jest aby do kosztów uczestnictwa doliczyć po pare PLN za paliwo.
Edi napisał(a):Feldgrau, Jubszy,
jeżeli w grze mają być pojazdy to chyba niezbędne jest aby do kosztów uczestnictwa doliczyć po pare PLN za paliwo.
Kris2 napisał(a):Zorientujmy się najpierw w kosztach, a później będziemy się martwić. Tak jak ostatnim razem coś od siebie dorzucę - pirotechnika to jedno, jakiś drobiazgi - a paliwo - czemu nie - zróbmy kosztorys. Ma być dużo ludzi i cena dla uczestnika nie może być wywindowana nie wiadomo jak w górę.
Feldgrau napisał(a):i ktoś może stracić słuch ( słynny wypadek na Facro ) ,
Koniu78 napisał(a):zastosujcie metodę jak na Pacific - piro od organizatora i wtedy Wy decydujecie co wolno / co nie
(...) osobiście miałem wątpliwą przyjemność kiedyś poczuć pod nogami huk/błysk pomieszczenie było duże a ja zachowałem się odruchowo jak w woju więc uszy nie dostały w kość ale rypnęło tak że w kościach poczułem
Majster JH napisał(a):Dymy tylko oryginalne żadnych samoróbek jest tego teraz na rynku co do hukowych , najlepiej paintballowe z farbą albo jak ostatnio chyba proponował PMK ASG z grochem -do zastanowienia ? (...) .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość