Wczoraj Marty napisał mi na PW co następuje:
marty+ napisał(a):Witaj,
Ta gra ma status ZAMKNIĂTY GRA!
Jest to system, w Czechach i Słowacji tylko dla zaproszonych zespołów, aby uniknąć problemów z nowicjuszy i woodbalisty.
SC musisz zrobić wybór na to wydarzenie!
Zaproszenie jest ważne tylko dla SC i swoim bardzo dobrym kolegą wybranym Ciebie i Edi.
Gra może przyjść nikt którego zatwierdzenie!
Nikt inny w Polska zostaną dopuszczone do gry, włącznie z nazwami, które wysyłają mnie do rejestracji!
Rozgrywka odbywa się poprzez e-mail w następujący sposób:
Zarejestruj się jak najszybciej, aby wysłać e-mail:
info@martyplus.cz poniższy formularz:
Nazwa zespołu:
Commander + przedstawiciel:
Liczba graczy:
Zastępcy:
Przyjazd: Czwartek wieczorem lub piątek przed grą?
Wyjazd: w sobotę po grze, czy w niedzielę Afterparty
Jesteśmy zainteresowani w strzelaniu niedzieli na strzelnicy: Tak / Nie
WYBĂR GRACZY wykonane: Maksim i Edi
Dzięki
Rozumiesz?
marty +
W związku z tym Jestem dowódcą tej ekipy która pojedzie a Edi jest moim zastępcą.
Niniejszym zamykam listę chętnych i nikogo już nie dopiszę.
Jeżeli ci z tej listy która jest u góry w postach chcą pojechać ze mną i Edim do Czech MUSZą BYĂ OBOWIąZKOWO NA TRENINGU W Tą NIEDZIELĂ 21.03.2010 JEżELI KTOś SIĂ NIE POJAWI NA TRENINGU NIE JEDZIE Z NAMI DO CZECH.
Trening odbędzie się na terenie dróżyny Demolition Unit i spotykamy się o 10:00 na stacji BP koło lotniska w Pyrzowicach (jak ktoś nie wie gdzie to jest niech se sprawdzi na Google).
Organizator czyli Marty chce żebym wzioł odpowiedzialność za ludzi którzy przyjadą.
Po pierwasze nie birę ludzi których nie znam. Po drugie są zasady od razu mówie, że będę konsekwentnie egzekwował.
1. Subordynacja - niewykonywanie rozkazów... dowidzenia
2. Zasady organizatora - nieprzestrzeganie zasad... dowidzenia.
TEN MILSIM TO POWAżNA SPRAWA - MARTY, JA, EDI I KOLEDZY Z CZECH TRAKTUJą TO POWARZNIE!!! JEżELI DLA CIEBIE TO ZABAWA TO JAK NAJSZYBCIEJ WYPISZ SIĂ Z LISTY!!!
Resztę podstawowych rzeczy powiem na treningu.