wspólne teningi są super - ostatnie są bardzo klimatyczne i sporo można się nauczyć ale panowie - treningi dla tych co jadą , treningi i szkolenia dla tych co ... , LOK , ASG to wszystko prowadzi do hermetyzacji - ludzie od nas powoli się wykruszają , żenią , obrażają , a nowego narybku nie ma . Potrzebujemy świerzej , nowej krwi i to jak najszybciej . aby ruszyć dalej i to ruszyć energicznie potrzeba :
- zmodernizować forum :
czyli usunąć - martwe dusze , usunąć teamy które nie zaglądają do nas , przesunąć teamy zarejestrowane z "przynależności regionalnej" do przyjaciół AP
- wyjść na zewnątrz :
zorganizować dwie duże gry w roku dla ludzi milsimowych i tychch z PSI
proponuję zorganizować WIZNĂ we wrześniu , dać trailer i info już w czerwcu na psi że będzie taka gra ,że tylko mundury , że bez strojów speedowych , że limit ludzi ,limity ammo .
Ma być klimatycznie - czyli AP jest tu jako organizator dba o to by były okopy , by były worki do robienia szańców , AP wystawia dowódców i animatorów , przygotowujemy teren , i klimat - kilka okopów , kilka wojskowych mogił , przygotowanie łączości ( mam dostęp do orginalnej nowej łącznicy i kilku telefonów ) jakieś wojskowe hełmy itp . robimy konkurs na najbardziej klimatczn strój . składka na gre po 10 zł itp. mam już cały plan tej gry i aby wyszła musiały by być wyznaczone osoby które odpowiadają za pewne sprawy.
Zapraszamy do gry świerzą krew przez PSI i inne fora , zapraszamy dwóch , trzech dobrych fotografów i kamerzystów jako korespondentów wojennych i całość filmowo zdjęciową umieszczamy potem na forach .
- zapowiadamy kolejne takie gry , WinWar , Ofensywa TET , myślę że te 3 gry robione cyklicznie były by sztampowym produktem AP , miniaturką saltusa czy unita ale czymś na co każdy chętnie przybędzie.
Aby ruszyć z przebudową forum trzeba chęci administratorów , aby wskrzesić AP trzeba 3-4 ludzi z jajami .
Jeśli ktoś ma jaja zapraszam do konstruktywnej wypowiedzi .
Panowie pamiętajcie że jeśli ktoś zechce szybko znajdzie dla siebie miejsce gdzie indziej , zabierze zabawki i pójdzie do inej piaskownicy - łatwo tak .
Ale czy jest ktoś chetny do trudniejszego zadania ???