przez Rommel » 2010-09-21, 07:37
A ja Panowie wejde miedzy was bo z jednej strony uważam ze jest dużo stron o paintballu ale o paintballu militarnym znacznie mniej.... Poza tym jak już kiedyś pisałem brak mi jednolitych ogolnokrajowych bądÂź europejskich zasad gry w paincie militarnym, tak aby każdy kto znajdzie się na takiej imprezie (paint militarnych) nie był jakimś japiszonem tylko wiedział jak i co tu robimy.
Odnośnie odznaczeń i stopni wojskowych itp to pisałem na zastrzezonyn forum SC.
Temat materiałów szkoleniowych, szkoleń itp to myśle ze mógłbym pomoc.
Poza tym chciałbym zwrocic uwagę na kilka rzeczy a mianowicie jako Shadows Corps nie mamy podzadnej strony która mogłaby ściągać do nas wartościowych soldierow.
Ponadto mamy zbyt mało i zbyt rzadko treningów, na dodatek głownie w scenerii leśnej, praktycznie brak taktyki czarnej która zbliża i bardziej dogrywa zespół...taki brak treningów itp powoduje ze nie mamy materiałów wideo i foto którymi można się pochwalić na stronie.
Większość graczy nie zna nawet podstawowych sygnałów dowodzenia, formacji wojskowych a wszystko jest w niecie i można poczytać........zanim narobi się wstydu na leśnym spotkaniu:)
Nikt nie wprowadził nawet tak zwanego ABC które zawsze każdy powinien mieć na treningu (imprezie) dostosowanego do funkcji.....
Ale dość krytyki... Chętnie pomoge w zbieraniu materiałów....