Używany Spyder MR1

Używany Spyder MR1

Postprzez Roger » 2008-08-03, 18:18

Sprzedaję używany marker Kingman Spyder MR 1.
Powód sprzedaży bardzo prosty - kupuję tipka A5.

Marker idealny dla początkującego gracza.

Prościutki w obsłudze i niezawodny.
Solidne wykonanie.
Da się go rozebrać i wyczyścić bez problemów nawet w trakcie gry - no chyba że ktoś speeda z nim będzie próbował :)
Na ok. 2500 (wiem bo liczę ile wydaję na kulki :)) wystrzelonych kulek ścięcia kulek da się policzyć na palcach obu rąk, przy czym były one spowodowane głównie użyciem nieodpowiednich kulek.
Stockowa lufa Spydera wyjątkowo lubi kulki Tomahawk Classic i takie do niego polecam.

Marker w pełni sprawny, posiada drobne otarcia wynikające z eksploatacji.
Czyszczony po każdej grze, smarowany (o-ringi) olejkiem do markerów, z zewnątrz konserwowany olejkiem do konserwacji broni firmy Brunox.
Kolba jest wycięta, ze względu na fakt, iż przy kolbie dostarczanej z markerem fizycznie nie ma możliwości korzystania z przyrządów celowniczych składając się do strzału w masce.

Za 260 zł oferuję:

1. Marker Spyder Kingman MR1 z lufą stockową 12'.
2. Pas nośny do markera (samoróbka :).
3. Zatyczka do lufy.
4. 2 kolanka do połączenia loadera w tym jedno skręcane (kupione na zapas bo podobno to białe lubią pękać - mi nie pękło :).
5. Tylko w przypadku odbioru osobistego - loader grawitacyjny widoczny na zdjęciu - w przypadku wysyłki nie objęty sprzedażą - nie zmieści się do oryginalnego kartonu z markerem.

Możliwy odbiór osobisty w świętochłowicach lub na kolejnej z gier/treningów SC na których będę obecny.

Wysyłka priorytetowa, ubezpieczona - pocztą polską - koszt 20 zł.

Zdjęcia.

http://picasaweb.google.pl/Roger.Swiony ... gxddKPtwIg
GG: 1329961
This is my marker. There are many like it, but this one is mine....
Roger

Postprzez Sharky » 2008-08-04, 21:10

Jeśli nakręcę mamę żeby mi pożyczyła kasę do września(bo we wrześniu mam urodziny to jej oddam) to chętnie bym go wziął bo to fajny i niedrogi co najważniejsze marker dla początkujących czyli dla mnie będzie jak znalazł
Sharky

Postprzez Roger » 2008-08-06, 18:34

Sprzedany.
GG: 1329961
This is my marker. There are many like it, but this one is mine....
Roger

Powrót do SPRZEDAM