AYss napisał(a):1. W przypadku, gdy gracz, który był już ranny, zostanie powtórnie trafiony, następuje jego ZGON i staje się trupem.
2. Gracz który w jakimkolwiek momencie rezygnuje z rozgrywki staje się trupem.
3. Rannego, któremu nie udzielono pomocy przez 30 min umiera i staje się trupem.
4. Trupy nie mówią (absolutnie milczą), nie chodzą i nie przeszkadzają, lecz LEżą NA ZIEMI do momentu zakończenia działań na danym terenie. Dopiero gdy jest absolutna pewność, że nikomu z żywych to w niczym nie przeszkodzi, trup powinien wstać i udać się do Nieba (patrz niżej).
5. Gracz, którego zgon nastąpił udaje się do Nieba (miejsce wyznaczone).
7. Uczestnik, który stał się trupem, może udać się w miejsce wcześniejszego złożenia sprzętu, w celu jego zabrania. Czas pobytu na terenie gry poza Niebem powinien być jednak jak najkrótszy.
8. Trup może oczywiście udać się prosto do domu, ale jego obowiązkiem jest powiadomienie o tym fakcie organizatora (tel, sms).
AYss napisał(a):Mogę zdradzić jedynie rząd wielkości: powyżej 50, poniżej 100.
voytec napisał(a):z mojego punktu widzenia resp jest ważny, bo lobię być na przodzie, w akcji, nawet wole się poświecić w celu ujawnienia przeciwnika....wtedy resp daje kolejne szanse....oczywiście rozsądny resp, w realiach też sie uzupełnia straty i wysyła kolejne oddziały.....brak kolejnej szansy powoduje zbytnią ostrożność i opieszałość ludzi....zwłaszcza ze są to dwa dni....
a tak do rzeczy to oczywiście jestem chętny, mam tylko na razie nawał pracy, jak to opanuje to stawie się na tym milsimie z przyjemnością...
AYss napisał(a):Ostatnie ogłoszenia parafialne:
Przydziały rozesłane. Dowódcy skontaktują się z podkomendnymi. Jestem tylko człowiekiem, więc jeżeli o kimś zapomniałem, proszę o info, bo było trochę zamieszania. Rozkazy roześlę w środę.
Pogodynka mówi, że temperatury w rejonie będą oscylowały w okolicach 0-10, a nawet do 14C, możliwe zamglenia, a rankiem niskie chmury, ale bez deszczu. Niestety szans na śnieg brak. Wiosna!
Pozdr!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość