twbolek83 napisał(a):A- akcja przy drodze asfaltowej (prawdopodobnie 3 przeciwnikow) zasadzka jak mazenie scigam dwoch i prubujemy sciagnac "reflektor" ale nie wiemy ze jest na wysiegniku
(to dlatego nie widzial nas mimo to ze bylismy 3-4 metrow od niego ciagle oswietlani ja po lewej str krzyzowki rommel po prawej)
Przemo napisał(a):Na 9 budynków w 5 widziałem zielone switełka chemiczne.
Przemo napisał(a):ekipa ZOMOwców spisała się doskonale raportowali mi SMSami które budynki zajmowali
Rommel napisał(a):Zielone światła chemiczne to oświetlenie schadows corps, w przed dolaczeniem przema znaleÂźliśmy 6 budynków z czego jeden niebezpieczny i nie weszlismy, pózniej gdy dołączył Przemo oznaczylismy jeszcze 2.
budynki... W sumie 8.
Z ciekawostek to druzyna w której byłem czyli misiu, Bolek, kurzy, poruszalismy się bez latarek dlatego do wypadku tej dziewczyny mieliśmy już zlokalizowana większość budynków, omijalismy snajperów i resztę przeciwników... Niestety otwarte studzienki, zerwane stropy piwnic i rowy w lesie powodowały lekka groze ale cieszę się ze nikomu nic poważnego się nie stało.... Impreza świetna!
Jak ktoś ma te minę dÂźwięków to proszę przekazać ktoremus z chłopaków z SC lub DU:)
[JH] waboo napisał(a):twbolek83 napisał(a):A- akcja przy drodze asfaltowej (prawdopodobnie 3 przeciwnikow) zasadzka jak mazenie scigam dwoch i prubujemy sciagnac "reflektor" ale nie wiemy ze jest na wysiegniku
(to dlatego nie widzial nas mimo to ze bylismy 3-4 metrow od niego ciagle oswietlani ja po lewej str krzyzowki rommel po prawej)
ktoś jeszcze miał oprócz nas reflektor na wysięgniku? bo ja nie kojażę takiej sytuacji
czy chodzi o sytuację gdzie szliśmy w kierunku północnym wzdłuż drogi i płotu lotniska
ktoś zaczął strzelać w naszą szpicę z prawej strony od pola gry?
a nasza osoba z reflektorem ukryła się na pasku zieleni pomiędzy drogą asfaltową a płotem lotniska, Wy po prostopadle drugiej stronie drogi strzelaliście w reflektor?Przemo napisał(a):Na 9 budynków w 5 widziałem zielone switełka chemiczne.
to chyba nasze ;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości