Jeśli chodzi o postoje czasowe to było to związanie z dojazdem naszych kolegów zza granicy

Po pierwszej rozgrywce faktycznie byłem zdziwiony dlaczego to tak długo trwa, ale wiedziałem, że musiało mieć to jakąś poważną genezę. Niestety imprezę nie dało się zrobić w 100% tak jak zamierzano na samym początku, ale myślę, że to co pokazano miało w sobie coś fajnego
Dobra styknie z tłumaczeniami
Dzięki wszystkim za wczucie się w klimat

To naprawdę daje wiele. Ja będąc cały dzień tylko w sztabie (nie ruszyłem się z tamtąd ani o krok) dzięki wam nie czułem się zbędny. Nie strzelałem w ogóle, a bawiłem się rewelacyjnie.
Myślę, że Winter War jest swoistym kamieniem milowym w zapoczątkowaniu tego typu imprez w środowisku paintballowym na większą skalę niż dotychczas. To co dziś zostało pokazane jest tylko początkiem, małym procentem tego co chcielibyśmy wam pokazać jako grupa
Mam nadzieję, że spojrzycie na wszystkie niedoskonałości z przymrużeniem oka.
Ok, teraz czas na największe podziękowania. Chodzi oczywiście o Maksia i Ediego. Panowie bez was tej imprezy by nie było. Zdaję sobie sprawę ze wszystkich trudności z jakimi zmagaliście się przed tą grą. Dziękuję
I oczywiście nie zapomniałem o Czechach i Słowakach. Usłyszałem, że się wam podobało

Dzięki, że się pojawiliście
To tyle, czekam na zdjęcia :D