[SC] Shark napisał(a):Sephiroth napisał(a):Hmm, może jak dam nazwę COD6: Honor i Chwała, to koledzy oderwą się od kompa złapią za guna i wreszcie ruszą w las.

No to jest chyba najbardziej trafna uwaga drugiej połowy 2008 roku :D
Może macie trochę racji ale tak naprawdę to może gram 2 godz. dzniennie bo żonka gra w Heroes,ów 5 po za tym moja nieobecnośc na polu walki poczęsci jest spowodowana było umeblowaniem świeżo wyremontowanego pokoju i łazienki a teraz przygotowaniem do świąt a chciałem jechać jak cholera w każdą niedzielę na która mnie omineła ale tak wyszło albo siedziałem w robocie albo skręcałem meble itp.
Ale wszystko wróci na swój tor.
Jeśli chodzi o gierke to jak się w singlu są do znalezienia karty śmierci słóżą one do urozmaicenia gry w trybie kooperacji można każdą misję z singla przejść przez neta z kumplami wypas.
Jest tam karta która ma mniej wiecej taki opis:
"Masz Dość Zadijania i wojny pobaw się w paintball" ;-] karta sie nazywa paintball może być zajefajnie.
Po za tym w multi i coop są rangi itp. można potem kożystać z różnych bonusów, dziś na sieci grałem z 1 godz. nawet awansowałem ;-] na starszego szeregowego ;-].