Humor

tu rozmawiamy o pierdołach, w granicach rozsądku

Humor

Postprzez Wilczasty » 2008-09-19, 13:09

zaczne moze jako pierwszy:

- Słuchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie było mojej ślubnej, bzykam sobie elegancko lalę, którą poderwałem na ulicy, i nagle wchodzi moja teściowa!
- I co? I co?
- I, słuchaj, bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie.
- Co zrobiła? No co?
- A, no kulturalnie wzięła i zeszła.
- Na dwór?
- Nie, na wylew.
Wilczasty

Postprzez DiaKum » 2008-10-01, 13:21

Porwanie

Poniedziałek
Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy.
żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.

Wtorek.
Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli
zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.

środa
Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i
pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.
Wypuściliśmy, a co tam.

Czwartek
Pasażerowie wrocili z zapasami wodki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą
połowę pasażerów i pilotów.

Piątek
Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę
znajomych. Impreza do rana.

Sobota
Do samolotu wpadł specnaz. Z wódką. Balanga do poniedziałku.

Poniedziałek
Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są
desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.

Wtorek
Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. Specnaz się nie zgadza.
Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką.

środa
Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.

P.S.
Zeby bylo jasne osobiscie nie przepradam zbytnio za wodka ;P
gg 806940
gsm 660 735 948
DiaKum

Postprzez Sharky » 2008-10-01, 20:08

Ostatnio to czytałem gdzieś świetne!!
Sharky

Postprzez Wilczasty » 2008-10-02, 07:24

Dwaj chlopcy, 5-cio i 7-miolatek podgladaja rodzicow w sypialni przez dziurke od klucza.
Patrzy 7-miolatek i widzi jak mama zaczyna tate piescic po francusku. Wzburzony mowi do brata:
-Zobacz!! Co ona robi!!! A jak ja ssalem palec to mnie wyslali do psychologa!!!

i jeszcze to :

PRAWDZIWA ROZMOWA NAGRANA NA MORSKIEJ CZÊSTOTLIWOśCI ALARMOWEJ CANAL 106, NA WYBRZEżU FINISTERRA (GALICJA) POMIÊDZY HISZPANAMI A AMERYKANAMI 16 PAÂŹDZIERNIKA 1997 ROKU*

Hiszpanie (w tle słychać** trzaski):* Tu mówi A-853, prosimy, zmieńcie kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji... Płyniecie wprost na nas, odległość 25 mil morskich.*

Amerykanie (trzaski w tle):* Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji.*

Hiszpanie:* Odmowa. Powtarzamy: zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe, by uniknąć kolizji...*

Amerykanie (inny głos)*: Tu mówi kapitan jednostki pływającej Stanów Zjednoczonych Ameryki. Nalegamy, byście zmienili swój kurs o 15 stopni na północ, by uniknąć kolizji.*

Hiszpanie:* Nie uważamy tego ani za słuszne, ani za możliwe do wykonania. Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na południe, by uniknąć zderzenia z nami.*

Amerykanie (ton głosu** świadczący o wsciekłości)*: Tu mówi kapitan Richard James Howard, dowodzący lotniskowcem USS Lincoln marynarki wojennej Stanów Zjednoczonych; drugim co do wielkości okrętem floty amerykańskiej. Eskortują nas dwa okręty pancerne, sześć niszczycieli, pięć krążowników, cztery okręty podwodne oraz liczne jednostki wspomagające. Udajemy sie w kierunku Zatoki Perskiej w celu przeprowadzenia manewrów wojennych w obliczu możliwej ofensywy ze strony wojsk irackich. Nie sugeruje... ROZKAZUJE WAM ZMIENIÆ KURS O 15 STOPNI NA PÓłNOC! W przeciwnym razie będziemy zmuszeni podjąć działania konieczne by zapewnić bezpieczeństwo temu okrętowi, jak również siłom koalicji. Należycie do państwa sprzymierzonego, jesteście członkiem NATO i rzeczonej koalicji. żądam natychmiastowego posłuszeństwa i usunięcia sie z drogi! *

Hiszpanie:* Tu mówi Juan Manuel Salas Alcńntara. Jest nas dwóch. Eskortuje nas nasz pies, jest też z nami nasze jedzenie, dwa piwa i kanarek, który teraz śpi. Mamy poparcie lokalnego radia La Coruna i morskiego kanału alarmowego 106. Nie udajemy się w żadnym kierunku i mówimy do was ze stałego lądu, z latarni morskiej A-853 Finisterra, z wybrzeża Galicji. Nie mamy gównianego pojęcia, które miejsce zajmujemy w rankingu hiszpańskich latarni morskich. Możecie podjąć wszelkie słuszne działania, na jakie tylko
przyjdzie wam ochota, by zapewnić bezpieczeństwo waszemu zasranemu okrętowi, który za chwile rozbije się o skały; dlatego ponownie nalegamy, sugerujemy wam, iż działaniem najlepszym, najbardziej słusznym i najbardziej godnym polecenia będzie zmiana kursu o 15 stopni na południe by uniknąć zderzenia z nami.*

Amerykanie*: OK. Przyjąłem, dziękuję.
Wilczasty

Postprzez Sephiroth » 2009-01-27, 23:16

znalezione w sieci:

<Eliah> Siema slyszalem ze Aska ma jakis problem z policja, wiesz cos o tym?
<Adam> kurwa nie pytaj.. Ja wiedzialem, ze jest glupia i lubi po pijaku robic przypaly traktujac to jako zabawe
<Adam> ale to co zrobila to przegiecie wszystkiego..
<Eliah> Ty mi nie tlumacz jej glupoty tylko mow co odjebala
<Adam> wczoraj byla ta biba u Agaty
<Eliah> no..
<Adam> wlasnie czemu nie przyszedles?
<Eliah> bo mam okres
<Adam> co kurwa ? o.O
<Eliah> no nie wazne idioto nie moglem, powiesz mi co z ta Aska?
<Adam> no jak zwykle jak to ona, najebala sie w trupa
<Adam> zabraklo Alkoholu dla reszty to gralismy w karty kto idzie po flaszke
<Adam> no i kurwa padlo na mnie
<Eliah> no...
<Adam> ale powiedzialem ze chujowo samemu to grali kto idzie ze mna
<Adam> i oczywiscia padlo na ta idiotke
<Eliah> i co dalej?
<Adam> po drodze mijalismy 2 policjanow..
<Eliah> nom
<Adam> przeszliby spokojnie bo nie przykuli zbytniej uwagi do nas, ale Aska musiala..
<Eliah> no mow co zrobila
<Adam> wyobraz sobie ze akurat w momencie mijania sie z nimi zachwiala sie i wpadla prosto na nich..
<Eliah> i tyle?
<Adam> nie nie.. najgorsze teraz.
<Adam> Zwrocili jej uwage zeby uwazala i takie tam, jacys spokojni byli ogolnie..
<Adam> A ona kurwa mac sciągnęła miniowke razem z majtami, wystawila pipe w ich strone rozwierajac ja palcami i krzyknela "Pochłone was skurwysyny!"

<bieliq> moja żona odeszła z moim najlepszym kumplem
<kubaczka> hehe
<bieliq> juz zaczyna mi go brakować :(

-Jak się nazywa ta metoda antykoncepcji kiedy kobieta prowadzi kalendarzyk??
-Watykańska ruletka
Ostatnio edytowano 2009-01-28, 19:47 przez Sephiroth, łącznie edytowano 2 razy
Sephiroth

Postprzez Sharky » 2009-01-27, 23:53

Dobre:D
Sharky

Postprzez Sephiroth » 2009-02-26, 12:00

Sephiroth

Postprzez Pentagram » 2009-02-26, 19:16

haha dzisiaj w szkole umarlem 2 znajomych od kumpla wsiadlo do tramwaju, byli obwiazani arafatami, tak, że widać im było tylko oczy. jechali od strony centrum katowic, wsiedli przystanek przed silesia, gdy tylko podjezdzali pod SCC jeden z nich krzynął
"TERAZ AKHMED" i rzucil petarde, podobno 95% ludzi ewakuowalo sie na przystanek;)
Pentagram

Postprzez DiaKum » 2009-02-26, 20:24

tylko pogratulowac fantazji polskiej mlodziezy...
gg 806940
gsm 660 735 948
DiaKum

Postprzez Roger » 2009-02-26, 20:33

Pentagram napisał(a):haha dzisiaj w szkole umarlem 2 znajomych od kumpla wsiadlo do tramwaju, byli obwiazani arafatami, tak, że widać im było tylko oczy. jechali od strony centrum katowic, wsiedli przystanek przed silesia, gdy tylko podjezdzali pod SCC jeden z nich krzynął
"TERAZ AKHMED" i rzucil petarde, podobno 95% ludzi ewakuowalo sie na przystanek;)

Chyba mam jakieś wypaczone poczucie humoru.
Co w tym zabawnego?

Jak bym był w tym tramwaju to najzwyczajniej w świecie, dostaliby po r.. zanim przyjechałby policja.

Poza tym, koledzy nie wpadli na to, że w tramwaju mógł jechać ktoś z ostrą klamką?
NP. jakiś policjant, który zmęczony po służbie zanim zajarzyłby, że to "gówniarze" zdążyłby ich zastrzelić.
I to bez wymaganych procedurami komend i innych "dupereli" - w sytuacji bezpośredniego zagrożenia życia innych osób.
Ostatnio edytowano 2009-02-26, 20:39 przez Roger, łącznie edytowano 1 raz
GG: 1329961
This is my marker. There are many like it, but this one is mine....
Roger

Postprzez Pentagram » 2009-02-26, 20:37

moze tak a moze i nie -> z tego co slyszalem to wyszlo idealnie, ciezko jest napisac to tak zeby Was to smieszylo. Mi to ze tak powiem wygestykulowano.

Diakum-> mlodziez nie mlodziez 22 i 23 lata;) Ciebie mniejsza ilość lat dzieli od nich niż mnie ;]
Pentagram

Postprzez Kamil » 2009-02-26, 20:39

To już zakrawa na jakąś dewiacje... Jakby to była banda łebków to jeszcze można zrozumiec, że głupi...
Kamil

Postprzez Pentagram » 2009-02-26, 20:45

Panowie, Panowie, spokojnie:) nie wazne czy mieli 13 lat, czy 25 -> jak dla mnie sytuacja jest smieszna jako dowcip, nie myslalem ze odrazu bedziecie analizować czy tak mozna bylo robić, juz ja wywoluje wiekszy strach idac sobie z mundurze i giwera na wierzchu na nasze spoty... ehh nie mozna tak wszystkiego na powaznie odbierać...
Pentagram

Postprzez Roger » 2009-02-26, 21:02

Pentagram napisał(a):Panowie, Panowie, spokojnie:) nie wazne czy mieli 13 lat, czy 25 -> jak dla mnie sytuacja jest smieszna jako dowcip, nie myslalem ze odrazu bedziecie analizować czy tak mozna bylo robić, juz ja wywoluje wiekszy strach idac sobie z mundurze i giwera na wierzchu na nasze spoty... ehh nie mozna tak wszystkiego na powaznie odbierać...

Kuba wybacz, strach?
:)

No teraz to mnie rozbawiłeś zgodnie z tytułem tematu.
GG: 1329961
This is my marker. There are many like it, but this one is mine....
Roger

Postprzez DiaKum » 2009-02-26, 21:05

hehehe :)))
gg 806940
gsm 660 735 948
DiaKum

Następna strona

Powrót do KANTYNA