maciej_boryna napisał(a):Ostatnio wyjąłem to T68 gen6 z szafy. Posiadając już własne chrono i przeczytawszy amerykańskie fora doszedłem do tego że amerykanie dają za długie sprężyny jak im się trafi (po amerykańsku na bogato ;) ) i trzeba ją przyciąć. Po przycięciu udało mi się go z chronować wreszcie poniżej 300fps i dałem go na grę przyjacielowi który zaczyna przygodę z paintballem.
Po pierwszej rundzie śrubka która trzyma spust z całym chwytem wypadła więc resztę dnia całość trzymała się na taśmie klejącej.
Po ścięciu kulki w tym markerze można siebie zrobić przerwę na dwie rundy. Tyle trwa rozłożenie go na kawałki (potrzeba do tego co najmniej koca żeby nic nie pogubić) i wyczyszczenie.
Oczywiście każde kolejne rozłożenie wyrabia gwinty i marker powoli się rozsypuje.
Oceniam że przetrzyma jeszcze jedną grę. Więc w sumie 4.
Piszę to jako przestrogę przed Rap4, bo właśnie widziałem jedną z ich reklam, lepszą niż kiedykolwiek, skur..syny działają w najlepsze :D
kufel_wro napisał(a):Misu nie o Tobie mówię, myślę o sobie i o tym co mi ludki mówią jak widzą u mnie czerń.
Wiesz, narcyzm i te sprawy
A swoją drogą to widziałem Wasze fotki tylko pobieżnie. Może jutro skupię się w biurze na oglądaniu
kufel_wro napisał(a):Zima się kończy i kominiarki tanieją:
http://www.sprzetmilitarny.pl/product-p ... Green.html
Gebel wciągam zamiast czarnego UA który wybitnie widać w lesie
kufel_wro napisał(a):Ja tam nie mam z tym problemu... Zajmuję się rekonstrukcją "taktycznego baleronu"
kufel_wro napisał(a):Ja tam nie mam z tym problemu... Zajmuję się rekonstrukcją "taktycznego baleronu"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość