Militarny Paintnall w Czechach

tu rozmawiamy o pierdołach, w granicach rozsądku

Postprzez Przemo » 2009-02-15, 22:20

Majster JH napisał(a):Ciekawe - fajnie chłopaki grają , to w koncu AP tam jedzie czy tylko ......

Zaproszenie wysłali konkretnie pod AP bo tak też rejestrowaliśmy się u nich na forum zeby pokazać militarny paintball za miedzą nie rozdrabnialismy się na poszczególne teamy.Szkoda że tylko 5 osób może dało by się cos po negocjować z chłopakami bo widzę ze zainteresowanie u nas rośnie tą imprezką.Podoba mi się urealnienie czyli limity kulek w loaderach bo jako takiego limitu ammo chyba nie ma . Nie doczytałem na ile godzin jest ta gra 48 ? 24 ?
Saltus III,IV,V,VII; Unit 03,04,07; Igła: I; Blackops II,IV; Ramsar I,III; Bravo Two Zero; Wilczy Szlak; KASKADA; RedFall 2013; SALAMANDRA; GreenCoat II; AEGIS 2015
Przemo
moderator

Postprzez Rafi » 2009-02-15, 23:32

Maksiu napisał(a):"Koszerny" paintball
- czyli limity kulek (spoko tylko realne a nie wziete z kosmosu bo czasy się zmieniły zapewniam ).
- zero kolorowych markerów może (Wiele osób od nas ma jeszce pompki ).
- medycy itd...
Cięzko faktycznie to opisać .

Tak rzeczywiście chodzi co inny paintball niż leśny speedball... to oczywiście moja aluzja i może ironia. Chodzi tu o to że zasady podane przez chłopaków z Czech są dla niektórych kretyńskie a dla drógich czymś naprawde ambitny

Kolego ironizujesz faceta który milsim i militarny styl gry wyssał z mlekiem matki.
Myślę, że jeszcze długo musisz pograć, aby osiągnąć poziom który majster osiąga na pompce!!!
Pozatym jak nikt nie wytyka cie palcami, że grasz, albo tak, to nie rób tego z innymi. Nakręcasz nie potrzebne kwasy.
Pozdrówki
Rafi

Postprzez Maksiu » 2009-02-16, 09:54

Rafi napisał(a):Nakręcasz nie potrzebne kwasy.

Widze, że ktoś próbuje wprowadzić kłutnie między mną a Majsterem...

Majster, sory jeżeli uraziłem... ale sam jesteś zwolennikiem wypowiadania własnego zdania więc mam nadzieję, że nie na jednej grze się spotkamy i będziemy się fajnie bawić
Maksiu

Postprzez [JH] Martin » 2009-02-16, 10:09

Maksiu napisał(a):nadzieję, że nie na jednej grze się spotkamy i będziemy się fajnie bawić

Maksiu, zapodaj jakąś fotę swojej facjaty, żebyśmy wiedzieli kogo mamy szukać na tej grze :-)
[JH] Martin

Postprzez Maksiu » 2009-02-16, 10:48

Zapodam zapodam... ale czekam na jakąś fajną:) Omni robił kiedyś kilka, przszukam i zapodam
Maksiu

Postprzez [SC] Shark » 2009-02-16, 17:52

Przemo nie licz na więcej miejsc, już o tym z nimi pisałem mają swoje zasady i ich nie złamią dla Nas !!
[SC] Shark

Postprzez Rafi » 2009-02-16, 20:44

Myślę, że SC dadÂźą dobry grunt na przyszłość, niech jadą chłopaki pokażą się z dobrej strony i wtedy może bedzie więcej zaproszeń na przyszłość.

Z mojej strony powodzenia i nie dajcie się wystrzelać na pierwszym skrzyżowaniu bo wiocha bedzie!!!!
Rafi

Postprzez marty+ » 2009-03-24, 10:14

Tak se nńm poèty pomalu plnĂ­ (momentńlnĂŹ asi 100 lidĂ­).
Mńme ještĂŹ nĂŹjakĂŠ volnĂŠ mĂ­sta. Možnń budete pozvńni s posilou.
5 + 5 nńhradnĂ­kĂš = 10 z AP.
Mńme i nĂŹjakĂŠ dobovĂŠ ępravy zbranĂ­. Bude i M-60 ;-)
http://www.military-paintball.cz/index. ... ni&wid=641
marty+

Poprzednia strona

Powrót do KANTYNA