Humor

tu rozmawiamy o pierdołach, w granicach rozsądku

Postprzez [JH] Martin » 2009-02-26, 21:22

Idioci... Gdybym był w tym tramwaju w pierwszej kolejności zlinczowałbym tych "dowcipnisiów", a potem zadzwonił i poczekał na przyjazd patrolu Policji.
Zapytaj kolegów, czy słyszeli może kiedyś o jakimś spektakularnym przykładzie wybuchu paniki w miejscu publicznym i ile osób przy tym zginęło stratowanych przez tłum? O podgrzewaniu antyarabskich nastrojów nie wspominam, bo to pewnie za trudne dla co poniektórych.
[JH] Martin

Postprzez Rexerus » 2009-02-26, 21:41

Jak widać świat schodzi na psy - ludzie robią się coraz głupsi.
Rexerus

Postprzez [JH] waboo » 2009-02-26, 23:39

nie do końca rozumiem na czym żart polegał i co w tym jest śmieszne?

gdybając - gdyby to nie był żart tylko ktoś rozpyliłby gaz, jakiś syf i 95% wychodzi z tramwaju to też dobra zabawa?
wyszedł bym z tramwaju wcześniej niż na najbliższym przystanku po zwłokach tych debili

btw podchodzi to już pod paragrafy, chciałbym zobaczyć miny tych Twoich kolesi (o ile historia nie wymyślona lub zaczerpnięta z dowcipu) na komisariacie czy też będą robić hihihi bo wtedy każdemu minki rzedną...
[JH] waboo

Postprzez Sephiroth » 2009-02-27, 11:35

Podsumowując ludzie głupoty czynią.
Tak wiec w temacie i dla rozluznienia atmosfery:
http://www.youtube.com/watch?v=m_B7EKc4vrA&NR=1
Sephiroth

Postprzez MrHyde » 2009-02-27, 12:49

No z deka przegięcie z tym Ahmedem tak się rodzą stereotypy, uprzedzenia itp. niby gag niczego sobie ale w dzisiejszych czasach ogólnej propagandy i nagonki na terrorystów (wiadomo teraz czemu te słowo kojaży sie z arabemi itp. czemu nie krzyknął ZA WOLNY TYBET!!! było by leprze ;-]) to poprostu żenada.
MrHyde

Postprzez MrHyde » 2009-02-27, 12:54

Po za tym ostatnio oglądałem program o komunie i dowcipach jakie ludzie opowiadali w tych czasach w różnych krajach świetny program oczywiście o 2 wnocy na 2.

A więc stoi dwóch kolegów w kolejce przed sklepem w rosji jeden się wk..wia i mówi idę zastrzelić Gorbaczowa bo juz mam dośc tych kolejek. Wraca po dwóch godzinach kolega sie pyta no i co zabiłeś go??

Nie tam jeszcze dłuższa kolejka ;-].

Jeszcze jeden też fajny, w polsce pewien odywatel załatwia pozwolenia w urzędzie na samochód wreszcie po całym dniu załatwiania trafia do człowieka który podbija mu ostatnią pieczątke oczywiście płaci i użednik mówi:

- Odbiór auta za 8 lat
Facet odchodzi po chwili obraca się i pyta - a kiedy rano czy wieczorem?
Zdziwiony użednik odpowiada - a co to do k...wy nędzy za rużnica??
Na to obywatel - Bo chydraulik przychodzi rano ;-].
MrHyde

Postprzez [JH] waboo » 2009-02-27, 13:28

słuchaj Hyde - taka propozycja bo widzę, że z ortografią na bakier jesteś :)

jak będziesz miał jakieś słowo na myśli z literką ż rz, ż, ó, ch, u itp napisz zawsze odwrotnie niż wydaje się Tobie ;)
będzie lepiej ;)
[JH] waboo

Postprzez [JH] Martin » 2009-02-27, 15:37

Waboo, nie załapałeś - temat jest dowcipny, więc Hyde świadomie wpisał się w konwencję - chciał nam po prostu dostarczyć radości :-)
[JH] Martin

Postprzez [JH] waboo » 2009-02-27, 15:38

a ja chciałem dostarczyć sobie troszkę radości będąc złośliwym :)
[JH] waboo

Postprzez Pentagram » 2009-02-27, 17:29

yyyy, ok i lose ... nie wiem mnie ten zart z tramwajem rozbawil do łez, olać temat.
Pentagram

Postprzez [SC] Shark » 2009-02-27, 18:37

Się miodki znalazły.. No comments..
[SC] Shark

Postprzez MrHyde » 2009-02-28, 20:37

[JH] waboo napisał(a):słuchaj Hyde - taka propozycja bo widzę, że z ortografią na bakier jesteś :)

jak będziesz miał jakieś słowo na myśli z literką ż rz, ż, ó, ch, u itp napisz zawsze odwrotnie niż wydaje się Tobie ;)
będzie lepiej ;)

Wiem że robię byki niestety (żonka i nie tylko mnie też o to mol;estuje) ;-[ ale jakoś zawsze robiłem dlatego zawsze z dyktanda i wypracowania itp. przeważnie pały za stylistykę itp. ale za treść zawsze piona oraz za aktywność ;-] hehe dlatego wolę mówić niż pisać.

Nie każdy się urodził pisarzem ;-].

Ps. Ale mam nadzieję że kawały się podobały ;-p.
MrHyde

Postprzez [JH] waboo » 2009-02-28, 21:23

MrHyde napisał(a):Ps. Ale mam nadzieję że kawały się podobały ;-p.
eleganckie :)

ps. jak tam Hyde, przenosisz się na nowy magazyn już ?:)
[JH] waboo

Postprzez MrHyde » 2009-02-28, 22:44

Ach to ty bydlaku ;-] hehe chyba raczej zostaniemy na mantransie ale jeszcze nikt nic nie wiem po za tym jak wpadniesz jeszcze raz na mantrans to cos zagadnij bo mylisz mi sie z magazynierem Leszczyńskim na serio jesteście do siebie podobni jak cholera ;-p jak na moje oko.
MrHyde

Postprzez [JH] waboo » 2009-02-28, 23:16

MrHyde napisał(a):mylisz mi sie z magazynierem Leszczyńskim
:)
[JH] waboo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KANTYNA